1 מערבבים את כל חומרי המלית, מתבלים ומכניסים למקרר לחצי שעה לספיגת הטעמים.
2 מרוקנים את פנים הקישוא על ידי מחורר מיוחד. אם רוצים שיהיה יותר מקום לבשר, חורצים 4 רצועות ברוחב של כחצי ס"מ מצדי הקישוא ומוציאים אותן.
3 ממלאים את הקישואים במלית הבשר, ומהדקים היטב.
4 מקמחים את הקישואים, מנערים את עודפי הקמח, טובלים בביצה ומטגנים בשמן חם עד השחמה יפה מכל הצדדים. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
להכנת הרוטב
5 מטגנים את הבצל הקצוץ עד שקיפות, מוסיפים פפריקה מתוקה ובוחשים היטב.
6 מוסיפים את העגבניות המגורדות, רסק העגבניות ומרק העוף. בוחשים היטב, מתבלים ומביאים לרתיחה. מנמיכים לאש קטנה.
7 מוסיפים את הקישואים הממולאים לרוטב, ומבשלים כשעה וחצי או עד שהם מתרככים. מדי פעם שופכים עליהם מעט מהרוטב.