1 מרתיחים מים ושופכים על האורז.
2 מטגנים את העוף בסיר גדול ומוציאים לצלחת נפרדת.
3 באותו סיר, עם אותו שמן, מטגנים את השום והפטריות כ-5 דקות.
4 מחזירים את העוף לסיר (על הפטריות) ומתבלים במעט מלח, פלפל ופפריקה.
5 מפזרים את הגזר, הבטטה והאפונה, סוגרים את הסיר ומניחים לאידוי של כרבע שעה.
6 מסננים את האורז ומוסיפים לסיר. מתבלים במלח, פלפל, כורכום, כמון וכפית פפריקה ומוסיפים מים עד לכיסוי האורז. מביאים לרתיחה.
7 מנמיכים את האש ומבשלים כ-20 דקות, עד שהמים נספגים באורז. מנמיכים את האש עוד יותר (ללהבה הקטנה ביותר), מניחים נייר מגבת בין הסיר למכסה ומבשלים עוד שעה.