1 מכינים את האורז לפי הוראות היצרן.
2 מחממים מעט שמן בסיר ומניחים את פרוסות תפוחי האדמה בתחתית.
3 מפזרים את שיני השום ופרוסות הפלפל חריף.
4 מפזרים את התבלינים: פפריקה, סוכר, מרק עוף, כורכום ופלפל שחור. מכסים במים ומביאים לרתיחה.
5 בינתיים, חותכים את העגבניות בשני הקצבות ומרוקנים את פנים העגבניות בעזרת כפית או סכין קטנה (לא זורקים את הקצוות, נשתמש בהם).
6 מערבבים את חזה העוף והאורז עם התבלינים: כפית בהרט, כפית פלפל לבן ומלח לפי הצורך.
7 ממלאים את העגבניות (כמו שממלאים קישואים) ומניחים על תפוחי האדמה. את קצוות העגבניות שמים מסביב לעגבניות בקצה הסיר. מכסים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים ל-45 דקות.
>> עוד מתכונים של גורמה בפיתה