קישואים ממולאים צמחונייםממולאים צמחוניים וטבעוניים עם קינואה ואורז ברוטב עגבניות מעלף. נסו אותם, ולא תאמינו כמה שהבשר לא חסר
צילום: נטלי הולדינג, Thevlog: ספר המתכונים של נטלי הולדינג
|
המצרכים (4 מנות):
למילוי:
אופן ההכנה:1 מטגנים את הבצל והשום בסיר עם שמן זית. במקביל, מקלפים ומרוקנים את תכולת הקישואים ושמים בצד. 2 מוסיפים מעט מים רותחים לסיר, כדי שהבצל והשום יוסיפו להתבשל ולא יישרפו. 3 מערבבים את כל חומרי המילוי יחד, וממלאים את הקישואים. 4 ממשיכים עם הרוטב: מוסיפים לסיר את העגבניות ואת כל שאר המרכיבים, ומביאים לרתיחה. 5 כשהרוטב רותח מכניסים את הקישואים הממולאים, ומוסיפים מים עד כיסוי כמעט מלא של הקישואים. 6 מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומנמיכים את הלהבה לקטנה. מבשלים שעה וחצי עד שעתיים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
בקרו בבלוג של נטלי - The Vlog
|