קישואים ממולאים עם אפונה ופולקישואים ממולאים בשר טחון, מונחים על תבשיל ביתי ירוק וזריז. כמה פשוט, ככה גאוני
תמונת AVI: מאסטר שף
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 טוחנים את הבשר עם הפטרוזיליה והכוסברה, מתבלים במלח, פלפל שחור ומעט כורכום ומוסיפים 2 כפות מים וכף שמן. מערבבים ומניחים בצד, כדי שכל הטעמים יתמזגו. 2 מרוקנים בעדינות את הקישואים מתכולתם. ממלאים בתערובת הבשר ומניחים בצד. 3 חותכים את הבצל לקוביות ומטגנים בסיר עם מעט שמן עד לקבלת צבע זהוב. 4 מוסיפים את הפול והאפונה וממלאים מים עד כיסוי. מביאים לרתיחה, ומניחים מלמעלה את הקישואים הממולאים. מוסיפים מעט מלח, פלפל שחור וכורכום, ואבקת מרק אם רוצים. 5 קוצצים את עלי השמיר ומפזרים מעל הכל. מבשלים על להבה בינונית כ-45 דקות. |