1 שוטפים את הקישואים (ולא מקלפים). חוצים אותם לאורך ובעזרת כפית מוציאים את בשר הקישוא.
2 מערבבים בשר טחון, בצל, פטרוזיליה קצוצה, אגוז מוסקט, כמון, קינמון, מלח ופלפל וממלאים בתערובת את הקישואים.
3 מורחים את הקישואים הממולאים בביצה ומקמחים בפירורי לחם – ומטגנים אותם משני הצדדים.
4 מכינים את הרוטב: מטגנים קלות את השום בסיר עם 2 כפות שמן. מוסיפים את התרד הקצוץ ומבשלים עד שהוא מתחיל להתרכך. מוסיפים את הפלפל והלימון. שופכים לסיר כוס מים רותחים ומוסיפים מלח, פלפל, חצי כפית כורכום וכף סוכר. מניחים את סירות הקישואים בתוך הרוטב ומבשלים חצי שעה.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!