1 מחממים את 3 כפות שמן בסיר ומטגנים בצל, שום, וג'ינג'ר עד שהם רכים 2. מוסיפים את האורז, מלח ופלפל ומבשלים למשך 3-4 דקות 3. בינתיים, מחממים כף שמן במחבת קטנה בחום בינוני ומטגנים אגוזי קשיו עד שהם משחימים קלות ומעבירים לנייר סופג 4. במחבת בינונית מחממים מים וחלב קוקוס עד לרתיחה. ומוסיפים אותם לסיר האורז ומביאים לרתיחה 5. מכסים את הסיר ומבשלים למשך 15-20 דקות. 6 כשהאורז מוכן, מוסיפים את הבצל הירוק והקוקוס. מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים עם אגוזי הקשיו