בצק הוון טון:
1 מערבלים במעבד מזון את מרכיבי הבצק : קמח, ביצה, מים, מלח עד לקבלת בצק אחיד. מגלגלים את הבצק לצורת כדור ועוטפים בנייר נצמד. מניחים את הבצק לנוח בקירור למשך שעה.
2 מרדדים את הבצק לעובי של ¼ ס"מ, חותכים את העלים לריבועים בגודל של 10X10 ס"מ.
3 מחממים שמן בסיר עמוק ומטגנים את ריבועי הבצק אחד אחד למספר דקות עד שהם מזהיבים.
תערובת הטונה:
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הטונה טרטר: עירית, ג'ינג'ר, שקדים, חמוציות, קוקוס, צ'ילי, מלח ופלפל.
אופן ההגשה:
מניחים במרכזה של צלחת שטוחה ריבוע וון טון ומעל יוצקים כף מתערובת הטונה. מעל הטונה מניחים עוד ריבוע וון טון וחוזרים על הפעולה עד שמרכיבים 4 שכבות של ריבועי וון טון ומעל כל ריבוע וון טון שכבה מתערובת טונה (כאשר השכבה העליונה ביותר תהיה הטונה). מעל מניחים 2 מקלות עירית לקישוט.