המצרכים :ל-12 קציצות:
אופן ההכנה:1 מסננים את טונה (מהשמן או המים). 2 מכניסים את כל המצרכים למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת לתערובת אחידה. קציצות טונה. החומרים לפני ערבוב | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל 3 מגלגלים את התערובת לקציצות במשקל 30 גרם כל אחת. 4 מטגנים במעט שמן במחבת עד להזהבה משני הצדדים (אפשר גם לאפות בתנור שחומם מראש על 200 מעלות כ-20 דקות עד הזהבה), ומגישים. קציצות טונה. אפשר גם לאפות, אבל בטיגון זה טעים יותר | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל * אופציות לתוספות לבחירה (להוסיף לתערובת סעיף 2): מעט גרידת לימון/כפית מיץ לימון 2 שיני שום כתושות כפית חרדל 1 ס"מ ג'ינג'ר מגורד כף סרירצ'ה כף ממרח לימון כבוש רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב קציצות טונה מוכנות. תרגישו חופשי להוסיף מה שבא לכם | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |