1 חותכים את כל פירות היבשים לרצועות בעובי של 2-3 ס"מ.
2 מקלפים וחותכים את הבצל לרצועות דקות.
3 מטגנים את הבצל עד הזהבה.
4 מוסיפים את הפירות היבשים, הסילאן, הפלפל השחור הגרוס והקינמון ומערבבים.
5 מוסיפים 1/4 כוס מים, מנמיכים את האש ומצמצמים את הרוטב.
6 מקפיצים את אגוזי המלך וכשהרוטב כמעט מוכן מוסיפים אותם אליו.
7 מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות על האריזה, ומגישים ביחד.
* המלצה: ניתן להוסיף בזמן ההגשה שקדים ו\או פיסטוקים.
המתכון באדיבות סמדי בומבה לסוגת, המשיקה את סדרת הקוסקוס החדשה
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!