פירות יבשים מקורמלים (טנזיה)מנה מרוקאית קלאסית, מתקתקה ופריכה, שכדאי להגיש עם קוסקוס![]()
צילום: נועם דוד, סוגת
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 חותכים את כל פירות היבשים לרצועות בעובי של 2-3 ס"מ. 2 מקלפים וחותכים את הבצל לרצועות דקות. 3 מטגנים את הבצל עד הזהבה. 4 מוסיפים את הפירות היבשים, הסילאן, הפלפל השחור הגרוס והקינמון ומערבבים. 5 מוסיפים 1/4 כוס מים, מנמיכים את האש ומצמצמים את הרוטב. 6 מקפיצים את אגוזי המלך וכשהרוטב כמעט מוכן מוסיפים אותם אליו. 7 מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות על האריזה, ומגישים ביחד. * המלצה: ניתן להוסיף בזמן ההגשה שקדים ו\או פיסטוקים. המתכון באדיבות סמדי בומבה לסוגת, המשיקה את סדרת הקוסקוס החדשה
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
| המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|