המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים את השמן במחבת גדולה או בסיר שטוח. 2. מאדים את העגבניות על להבה גדולה. 3. מוסיפים לאחר כמה דקות את הבצל ומאדים הכל יחד עד שהעגבניות מאבדות את צורתן. 4. מוסיפים את רסק העגבניות, המים, הפסטו או הצ'ימצ'ורי, התבלינים ומערבבים הכל יחד. 5. שוברים את הביצים ושופכים אותן שלמות בצורה מסודרת במחבת במרחקים שווים. 6. מורידים את האש וסוגרים במכסה ל- 5 דקות ומורידים מהאש. 7. מחלקים לכל אחד חתיכה עם עין (צהוב) ועגבניות. |