קציצות קינואה של רביבה וסיליהשילוב של קינואה לבנה, קינואה אדומה וירקות הוא פצצה של בריאות שמושלם להתחיל איתה שבוע חדש. מה לעשות שבמקרה הזה התוצאה גם טעימה באופן חריג. תסמכו על רביבה וסיליה
רביבה אפל
| רביבה וסיליה: 30 שנים, 24 שעות
| פורסם 05/04/22 07:00
צילום: רוני כנעני, רביבה וסיליה: 30 שנים, 24 שעות
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מבשלים את הקינואה בסיר עם מים (כמו פסטה) עד שהיא מתרככת. מסננים. 2 מגרדים את תפוח האדמה, את הבצל ואת הגזר בפומפייה וסוחטים היטב את הנוזלים. 3 מערבבים את הירקות עם הקינואה ומוסיפים את הביצים, התבלינים, הקמח ופירורי הלחם. מערבבים יחד עד שהעיסה אחידה. 4 יוצרים קציצות בידיים רטובות ומטגנים אותן בשמן עמוק עד שהן מזהיבות. * המתכון מתוך הספר "רביבה וסיליה: 30 שנים, 24 שעות". להשיג בסניפי רביבה וסיליה ובחנויות המובחרות. לרכישת הספר |