לביבות:
1 מקלפים את תפוחי האדמה ומגררים אותם בפומפייה.
2 סוחטים את התפודים המגוררים בעזרת מגבת בד ומעבירים לקערה.
3 מוסיפים 2 ביצים, קמח ואת התבלינים, ומערבבים.
4 מכינים מהתערובת לביבות שטוחות ומטגנים בשמן עמוק.
5 מטגנים ביצת עין ושומרים על החלמון נוזלי. מגישים מעל הלביבות.
צזיקי:
1 פורסים את המלפפון לקוביות.
2 קוצצים את הנענע והשמיר.
3 מערבבים את כל המרכיבים ביחד.
מתכונים לסופגניות
מתכונים ללביבות
סלט:
1 פורסים את העגבנייה לקוביות.
2 קוצצים את הבצל לרצועות דקות.
3 פורסים את הפלפל לטבעות.
4 קוצצים את הכוסברה ומערבבים את כל המרכיבים ביחד.
קפה מרסנד נוסד בשנת 1955 על ידי וולטר וחנה מרסנד בהשראת בתי קפה אירופיים. היום מציע המקום ארוחות בוקר וצהריים, מנות קטנות לצד האלכוהול ומתכונים עם קריצה נוסטלגית בפרשנות עכשווית. לאחרונה נפתחה גלידרייה צמודה לבית הקפה באותה הבעלות, אשר חולקת מרפסת עם בית הקפה.
בן יהודה 70 פינת פרישמן, תל אביב. 03-5234318.