1 לקונפי תפוחי אדמה: שמים את כל המרכיבים בסיר ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה מחלישים את האש ומבשלים עד לריכוך, במשך כ-20 דקות.
2 קרם פלפל: שמים את כל המרכיבים במעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק.
3 פופקורן קינואה: מבשלים את הקינואה בסיר עם מים רותחים במשך 12 דקות, מסננים ומקררים מתחת למים קרים. מעבירים את הקינואה למגש ומייבשים בתנור, בטמפרטורה של 130 מעלות כ-15 דקות. לאחר מכן, מטגנים את הקינואה בשמן עמוק, בטמפרטורה של 180 מעלות במשך כ-2 שניות, עד לקבלת קינואה פריכה.
4 טרטר בקר: מערבבים את כל החומרים בקערה ומתבלים.
5 הגשה: מורחים את קרם הפלפלים על צלחת, מסדרים מעל את סלט קונפי תפוחי האדמה ומעליו את טרטר הבקר. מוסיפים את חלמון השליו, הבוטרגו והקינואה לפני ההגשה.