1 מביאים לרתיחה סיר עם מים, כף מלח ותפוחי האדמה (בקליפתם) ומבשלים את תפוחי האדמה עד שהם 80% מוכנים - מצב שבו מזלג ננעץ בהם כמעט בקלות.
2 מסדרים את תפוחי אדמה על מגש אפייה שסודר מראש עם המון מלח גס. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות כ-20 דקות.
3 חוצים את תפוחי האדמה ומעבירים את בשרם לקערה, יוצקים מעליהם את שמן הזית, מפזרים מעט מלח ים ומערבבים ביד. זהירות חם מאוד!
4 מורחים שמנת חמוצה בפיתה, מכניסים את בשר תפוחי האדמה ואוכלים מיד.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!