1 קולים את החציל על להבת הגז (עדיף על רשת), עד שכל צדדיו הופכים קריספיים, אך לא משנים צבעם לאפור.
2 חוצים את החציל ומרוקנים את בשרו בעזרת כף. את הקליפה השחורה זורקים. מחממים מחבת עמוקה עם כף שמן הזית.
3 מוסיפים את רבעי העגבנייה ומטגנים כדקה-שתיים עד שהם מתרככים מעט. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומאדים כ-30 שניות.
4 מוסיפים את בשר החציל, השום, הלימון הכבוש, הפלפל החריף, המלח והפלפל הלבן ומערבבים.
5 שוברים את הביצים פנימה תוך שמקפידים להשאיר את החלמון בשלמותו.
6 מוסיפים את התרד. מכסים ומנמיכים את האש. מבשלים עד לדרגת העשייה הרצויה. מעבירים לצלחת הגשה ויוצקים מעל כף גדושה של יוגורט כבשים גד.