המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 צולים את חזה העוף במחבת עם כפית שמן או ספריי שמן. כשמוכן חותכים לרצועות. 2 חותכים את האבוקדו לקוביות ושופכים על הקוביות מיץ לימון. 3 חותכים גם את העגבנייה, הבצל והפלפל האדום לקוביות קטנות. 4 מערבבים את העגבניות, הפלפל והבצל עם האבוקדו. מוסיפים את הכוסברה ומתבלים בצ'ילי, מלח ופלפל. 5 מחממים מעט טורטייה על מחבת יבשה. 6 מניחים במרכז הטורטייה מהגוואקמולי ומעליו מסדרים רצועות חזה עוף. מגלגלים את הטורטייה, ומקפלים את הקצה התחתון שהמילוי לא יברח. מכינים באותו אופן גם את הטורטייה השנייה, ונותנים ביס. נטע בירן היא דיאטנית במועדון הולמס פלייס גבעתיים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |