1 מערבבים את כל המצרכים של כדורי הגבינה, עד קבלת תערובת אחידה.
2 מגלגלים מהתערובת כ-30 עד 35 כדורים בקוטר 2 ס"מ. מגלגלים את הכדורים בקמח, טובלים בביצים הטרופות ומגלגלים בפירורי הפנקו. מטגנים בשמן עמוק עד קבלת גוון זהוב, ומוציאים בעדינות לנייר סופג. חשוב מאוד לא להתעסק עם הכדורים בזמן הטיגון. אם המעטפת תיפצע הגבינה תיזל החוצה, וחבל.
3 הרוטב: מערבבים את היוגורט עם השמנת החמוצה. כותשים את שיני השום ומוסיפים.
4 חוצים את המלפפונים לאורך, ואז שוב לרבעים. מוציאים את הגרעינים בעזרת סכין (כדי שלא יגירו נוזלים לתוך הרוטב), חותכים את המלפפונים לקוביות קטנטנות ומוסיפים לתערובת היוגורט. ממליחים ומפלפלים.
5 מגישים את כדורי הגבינה, בעודם חמימים, עם הרוטב.
>> לעוד מתכונים טעימים, מטוגנים ופשוטים להכנה