1 הקציצות: במעבד מזון שמים את הבצל, הפטרוזיליה, שיני השום, תפוח האדמה, פרוסת חלה שהוספגה במים ונסחטה, טוחנים הכל למרקם דק.
2 בקערה שמים את הבשר, מוסיפים ביצה, בהרט, מלח, פלפל שחור גרוס, 2 כפות מהתערובת וכף טחינה. מערבבים את כל המרכיבים ביד ולשים מספר דקות. שמים במקרר עם ניילון נצמד למשך חצי שעה.
3 הסלסה: מקלפים את העגבניות וחותכים לקוביות. קוצצים שלוש שיני שום, מחממים במחבת מעט שמן זית ומטגנים את השום עד להשחמה קלה. מוסיפים את העגבניות עם כפית סוכר. לאחר רתיחה מבשלים על אש נמוכה במשך 15 דקות. לקראת סוף הבישול מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
4 סלט הפלפלים החריפים: מטגנים את הפלפלים החריפים בשמן עמוק, מכניסים לשקית ולאחר צינון מקלפים את הפלפלים. חותכים לקוביות (מומלץ עם כפפות) מוסיפים מלח, פלפל ולימון.
5 מוציאים את הבשר מהמקרר ומטגנים קציצות לא עבות בשמן.
6 הרכבת הסנדויץ': מורחים סלסה על פרוסות החלה, מניחים את הקציצות ומעליהן שמים מעט מסלט הפלפל החריף. מוסיפים רצועות מלפפון חמוץ וסוגרים עם הפרוסה השנייה. להגיש עם טחינה בצד.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים