1 מתחילים עם טנזיית הפתיתים: מטגנים את הבצל עד להשחמה. מוסיפים את מגוון הפירות היבשים ומטגנים יחד עם הבצל, עד לזיגוג מלא.
2 מוסיפים מעט סוכר חום ומקרמלים את הפירות היבשים. מדללים את התערובת עם יין אדום איכותי. מתבלים במלח, בפלפל שחור גרוס ובקינמון על פי הטעם.
3 יוצקים את התערובת על גבי הפתיתים או מערבבים עם הפתיתים.
4 ממשיכים להכנת האנטרקוט: מחממים שמן זית לחום גבוה מאוד. מטגנים את הסטייק משני הצדדים עד לדרגת ריכוך מדיום-וול.
5 ממיסים משקע עם יין אדום ומצמצמים מעט.
6 הגשה: מניחים את האנטרקוט על גבי תבשיל טנזיית הפתיתים ויוצקים את היין המצומצם על גבי הסטייק. מתבלים במעט מלח גס ופלפל שחור גרוס.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!