1 לקערה גדולה קוצצים נענע, פטרוזיליה, בצל, כוסברה, שמיר, תימין, טרגון, עירית, פלפל חריף, שבעה גבעולים של בצל ירוק, כל הפטריות והשום.
2 לקערה מוסיפים את הבשר, שמן זית, מלח, פלפל, וכמון.
3 מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומתחילים לטגן את כל התערובת טיגון חלקי.
4 מסננים מעט את הנוזלים מתערובת הבשר.
4 מרוקנים את פנים הלחם וממלאים אותו בתערובת הבשר המטוגן, הביצים הקשות והפירות היבשים, לאחר מכן סוגרים אותו עם מעט מפנים הלחם שהוצאנו.
5 משמנים את מעטפת הלחם ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ-25 דקות.