מג'דרה מהירהמנה ים תיכונית של עדשים, בורגול ובצל מטוגן. עשר דקות עבודה וזה שלכם![]()
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 במחבת רחבה מטגנים את הבצל (עדיף בשמן זית), הוא צריך להיות שזוף היטב ומעט שרוף. מניחים בצד. 2 שמים את העדשים בסיר ומביאים לרתיחה. במים האלו נשתמש גם לבורגול. 3 מסננים את העדשים ומשרים את הבורגול עם אותם המים - כוס וחצי מים על כוס בורגול יבש. משרים את הבורגול כ-5 דקות. 4 בסיר עם מעט שמן זית (על אש קטנה), מניחים את הבורגול, העדשים והתבלינים מערבבים כ-5 דקות. 5 מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים את הבצל המטוגן מעל. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|