המצרכים (1 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 טורפים את הביצה ומוסיפים אליה את העירית. מפוררים את הגבינה לתוך התערובת, מוסיפים את רצועות הפלפל האדום ומערבבים. 3 משמנים תבנית מאפינס או מיני מאפינס מסיליקון ומוזגים את התערובת. שימו לב שיש למלא את השקע עד כדי שני שליש מגובהו מכיוון שהמאפין תופח מאוד באפייה ויורד מעט לאחר צינון. 4 אופים 30 דקות או עד שהמאפין זהוב מאוד, תפוח, ויציב למגע. מוציאים את התבנית ומצננים כחמש דקות לפני שמחלצים את המאפינס מהתבנית. להכנת פלפלים קלויים: משמנים מעט את קליפת הפלפלים ומניחים בתבנית במרכז התנור כאשר הגריל העליון דולק לחום מקסימלי. צורבים את הפלפלים כ-20 דקות, עד שהקליפה משחירה חלקית והפלפל מתרכך. מוציאים לכלי פלסטיק, סוגרים עם מכסה ומצננים כחצי שעה. >> רוצים לנסות את אתגר האוכל הבריא? הנה כל המתכונים שצריך ל-10 ימים |