1חולטים את הברוקומיני בשלמותם שלוש דקות במים רותחים. מסננים ומעבירים לקערה עם מים קרים וקוביות קרח.
2מחממים ווק ריק על אש גבוהה. מוסיפים את השמן והבצל ומקפיצים עד שמתחיל להזהיב.
3חותכים את הפלפלים לרצועות ומוסיפים לווק כשהבצל מזהיב. מוסיפים את השום, הג'ינג'ר, הברוקומיני המסונן, הפטריות והדלעת. מקפיצים עד שהדלעת עשוייה (זה לוקח כחמש דקות).
4מוסיפים לווק את הפתיתים המבושלים והסויה ומקפיצים עוד דקה.
5מגישים חם.
* אם המנה מיועדת לילדים קטנים אפשר להשמיט את הג'ינג'ר ואפילו את השום. גדולים ייהנו מטעמים חזקים יותר.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!