המצרכים (3 מנות):
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה ביצה, חלב ותמצית וניל. 2 לוקחים פרוסת חלה, מורחים בשוקולד ומסדרים פרוסות בננה. 3 לוקחים פרוסה נוספת, מורחים עליה שוקולד ומניחים מעל הפרוסה עם הבננות (הצד המרוח בשוקולד - על הבננות). 4 ממיסים מעט חמאה במחבת. פרנץ' טוסט שוקולד בננה | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכלבקרו בבלוג של שרית - Misspetel רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? 5 טובלים את הסנדוויץ' שנוצר בבלילת הביצים, ומניחים במחבת. 6 מטגנים צד אחד עד שמזהיב, הופכים ומטגנים מהצד השני. 7 ממיסים במיקרו מעט ממרח שוקולד ומזלפים אותו מלמעלה. מגישים חמים. |