אופן ההכנה:
1 משרים את האטריות במים עד לריכוך.
2 מחממים שמן קנולה במחבת ווק גדולה ושמים שום לכמה שניות כדי שהשמן יספוג את הטעם של השום.
3 מוסיפים את כל הירקות ומקפיצים לכמה דקות.
4 מתבלים במעט מלח, פלפל שחור וצ'ילי גרוס. מוסיפים שמן שומשום, סויה ומירין.
5 מוסיפים את האטריות וממשיכים להקפיץ שלוש דקות (להוסיף מים במידה וחסר נוזלים).
6 מוסיפים את חלב הקוקוס ומערבבים.
7 מוסיפים בצל ירוק וכוסברה, מערבבים מעט ומיד מורידים מהאש.
להגשה: מניחים את המנה על צלחת הגשה יפה ומפזרים בוטנים מעל.
>> לכל מתכוני השבוע