שעועית ירוקה ברוטב עגבניותכולם מכינים שעועית ירוקה ברוטב אדום, אבל לא כולם מכינים את זה כל כך טעים. אחרי שטעמנו את זו של מסעדת הום-מייד הבנו שיש כאן משהו מיוחד, ומיד ביקשנו את המתכון - פשוט פשוט, אבל מנצח
| home made
| פורסם 21/04/13 14:11
צילום: MariaKovaleva, ShutterStock
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מטגנים את הבצל בשמן זית עד שהוא הופך לשקוף. 2 מוסיפים את השום הקצוץ, העגבניות, רסק העגבניות והתבלינים. 3 מוסיפים מעט מים, מביאים לרתיחה, מכסים חלקית וממשיכים לבשל על להבה נמוכה במשך שעה, עם ערבוב מדי פעם. 4 אחרי שעה מוסיפים את השעועית הירוקה לסיר וממשיכים לבשל כחצי שעה נוספת. 5 מתקנים תיבול במידת הצורך ומגישים. * תודה ל-home made על המתכון. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |