1 מערבבים בקערה את שני סוגי הקמח, מוסיפים את השמרים, המלח, השמן והמים ולשים טוב טוב, עד שמתקבל בצק חלק.
2 מורחים את פני הבצק בשמן ומניחים בצד לחצי שעה.
3 מחלקים את הבצק לכדורים של 200 גרם כל אחד, מסדרים בתבנית ומורחים שוב בשמן. מניחים למנוחה של שעה וחצי-שעתיים.
4 משטחים כל כדור דק דק, כמו מופלטה. מפזרים קמח דורום בעדינות ומתחילים לקפל מלמעלה ומלמטה לכיוון האמצע, ליצירת מלבן. בהמשך מקפלים את שני הקצוות (ימין ושמאל) לכיוון האמצע כך שנוצר ריבוע. משטחים את הריבוע לעובי 3-4 ס"מ, ואורך ורוחב של 25 ס"מ.
5 מחממים מחבת עם חמאה מזוקקת. פותחים את ריבוע הבצק על משטח עבודה ומעבירים למחבת. מטגנים משני הצדדים עד לקבלת גוון זהוב.
הכנתם? ספורו לנו איך יצא!
>> לעוד מתכונים טעימים, מטוגנים ופשוטים להכנה