קנטוצ'יני גבינות וגרעיניםעוגיות מלוחות פריכות וטעימות, עם גבינה צהובה, פרמזן ושלל סוגי גרעינים![]()
צילום: דן פרץ, תנובה
|
המצרכים :
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מערבלים את החמאה והמלח במיקסר עם וו גיטרה. מוסיפים את יתר חומרי הבצק ומערבלים רק עד לקבלת בצק חלק ואחיד. 2 מחלקים את הבצק לשני חלקים ומגלגלים כל אחד לגליל בקוטר 4 ס"מ. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא לשעה. מחממים את התנור ל-170 מעלות. 3 מוציאים את הבצק מהמקפיא, מורחים בביצה ומפזרים את גבינת הפרמזן. פורסים את הבצק בסכין חד לעיגולים בעובי 1/2 ס"מ ומסדרים בתבניות אפייה גדולות ושטוחות מרופדות בנייר אפייה. 4 אופים כ-20 דקות עד להזהבה קלה. מצננים היטב. * העוגיות יישמרו עד שבוע ימים בכלי אטום. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|