נאמס פרגית מדפי אורזאין דבר כזה שנראה נאמס בתפריט ולא נזמין, זאת מנה כל כך כיפית, ומהיום אנחנו מכינים אותה בעצמנו. במקום להשיג דפי תחרה משתמשים בדפי אורז, שהרבה יותר קל להשיג, והתוצאה אומנם פחות פריכה אבל עדיין מעולה |
המצרכים :למילוי:
לרוטב:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מערבבים את מצרכי המילוי לתערובת אחידה. 2 מכינים קערה רחבה עם מים רותחים וטובלים בה את דפי האורז עד שהם מתרככים. 3 מניחים דף אורז רך על משטח עבודה, מניחים במרכז שלו 2 כפות מהמלית, מקפלים את שני הצדדים כלפי פנים ומגלגלים את דף האורז כך שייסגר היטב והמלית לא תברח. חוזרים על הפעולה עם שאר דפי האורז עד לסיום המלית. 4 מחממים מחבת עם שמן יחסית עמוק ומטגנים את הנאמס משני הצדדים עד להזהבה. 5 מכינים את הרוטב: מערבבים את מצרכי הרוטב עד לאיחוד. 6 מרכיבים את המנה: מניחים את הנאמס בחסה אייסברג יחד עם כוסברה, נענע, בזיליקום וצ'ילי. טובלים ברוטב ומתענגים. נאמס פרגיות מדפי אורז | צילום: יעל קצב, mako אוכללעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה ** שימו לב, התוצאה עם דפי אורז פחות פריכה מאשר עם דפי תחרה, צריך להיות מוכנים לזה. |