המצרכים (50 מנות):
אופן ההכנה:1 ממיסים חמאה 4 דקות במיקרו ומערבבים עם החלב. 2 מערבבים את הביצים הטרופות לתוך החלב והחמאה המומסת. 3 מערבבים יחד את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח. 4 מוסיפים לתערובת היבשה את התערובת הרטובה ומערבבים יחד לבלילה אחידה. 5 בעזרת מצקת שופכים כל פעם מעט מהבלילה למחבת חמה, ומטגנים משני הצדדים. 6 מוציאים לצלחת ומגישים עם אבקת סוכר, רוטב מייפל, ריבה, שוקולד מומס או/ו סלט פירות העונה. * ניתן לשמור את הבלילה במקרר ליומיים. הכנתם את המתכון לפנקייק? ספרו לנו איך יצא! |