1 מכניסים לבלנדר את כל מרכיבי הבצק ולשים כ-10 דקות על מהירות בינונית.
2 מתפיחים פעם ראשונה כשעתיים. מוציאים אויר, מכינים כדורים של 100 גרם כל אחד ומתפיחים כ40- דקות נוספות. מרדדים את הכדור לאליפסה.
3 להכנת המילוי: מפוררים בעקרה את הבולגרית, קוצצים פנימה זעתר טרי, בצל יבש ופלפל ירוק חריף.
4 בעזרת כף מעבירים כמות נדיבה של מילוי למרכז אליפסת הבצק.
5 .מקפלים צד אחד על הצד השני ולוחצים את הקצוות יחד.
6 מחממים מחבת על חום בינוני גבוה ומטגנים משני הצדדים עם שמן זית.
7 פורסים על גבי קרש החיתוך ומפזרים קצת מלח.