1 לכרוב: מבשלים כרוב, תפוח וקימל בשומן אווז עד שהנפח פוחת בשליש. מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים שעה על אש בינונית, עד שהנוזלים מתאדים והכרוב רך.
2 לרוטב פפריקש: מטגנים את הבצל, השום והפלפל בשומן אווז, ומוסיפים פפריקות ועגבניות.
3 מוסיפים את שאר החומרים חוץ מהשמנת והקרם פרש, ומבשלים 10 דקות.
4 מוציאים את חזה האווז, מוסיפים את השמנת והקרם פרש, טוחנים ומסננים.
5 לבקר: מפלפלים את הפילה, מטגנים 3 דקות מכל צד בשומן אווז וממליחים.
6 לנוקדלי: מערבבים את הביצה, הקמח, המלח והמים לבצק מעט נוזלי. מעבירים עם כפית למים רותחים מומלחים ומבשלים שתי דקות אחר הציפה. מסננים, מקררים ומטגנים בשומן אווז עם מעט חזה אווז מעושן עוד שתי דקות.
7 הגשה: שמים על צלחת 3 כפות פפריקש, מעליו את הנוקדלי המטוגנים ומעל את הפילה. מסדרים את הכרוב ליד.
* לגרסה כשרה אפשר לוותר על השמנות ופשוט לטחון את הפפריקש ולסנן אותו.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!