1 מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את כל חומרי הגלם פרט לתבלינים.
2 אחרי כמה דקות, כשמתקבלת תערובת חלקה, מוסיפים מלח ופלפל ומנקנקים לנקנקיות עם המעיים.
3 במחבת שמים מים שמן שומשום ומעט שמן רגיל ומאדים את הנקנקיות 3-4 דקות.
4 לתוספת תפוחי האדמה: מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים 30-40 דקות, עד ריכוך. מסננים וחותכים לקוביות גסות או פלחים.
5 בנתיים שמים תבנית בתנור עם שמן ומחממים ל-220 מעלות. כשתפוחי האדמה מוכנים שמים אותם בתבנית החמה עם רוזמרין, מלח ופלפל. מחזירים לתנור ל-10 דקות או עד השחמה.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.