1 מחממים ווק ומוסיפים שמן. מכניסים ג'ינג'ר ושום. מוסיפים את הירקות לטיגון קצר (פחות מדקה), ומוסיפים את הסויה, הפלפל החריף, מיץ הלימון והסוכר, ומבשלים כדקה נוספת. מעבירים לקערה ומקררים.
2 פורסים את הפילו / עלי האגרול (כל אחד בנפרד כמובן), ומניחים במרכז תלולית מהתערובת הקרה. מקפלים צד אחד של הבצק מעל המלית ומעליו את הצד השני ומהדקים (כמו שסוגרים עלי גפן ושאר מגולגלים). תופסים קצה שלא קופל ומתחילים לגלגל לכיוון התערובת, ממשיכים לגלגל עד שמקבלים מעין גליל. את הקצוות מקפלים פנימה וסוגרים עם מעט קמח מעורבב עם מים.
3 השלב הבא הוא הטיגון: מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק (כלומר, כמות שתכסה את האגרול ועוד קצת), עד שהשמן כמעט לוהט. מכניסים פנימה בעדינות את האגרול בעזרת מלקחיים, ומטגנים כחמש דקות. מוציאים בעזרת המלקחיים ומספיגים בנייר סופג.
4 בינתיים מכינים את הרוטב: מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב, וטועמים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!