המצרכים (1 מנות):
אופן ההכנה:1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מעבירים למסננת ומצננים במים קרים. מסננים ושומרים בצד. 2 משמנים קלות את חזה העוף, ממליחים ומפלפלים. צורבים את העוף במחבת חמה, שתי דקות מכל צד.מצננים מעט וחותכים לרצועות דקות. שומרים חצי מהכמות בכלי סגור במקרר, לארוחת הצהריים של מחר. 3 משמנים מעט את קליפת הפלפלים ומניחים בתבנית במרכז התנור כאשר הגריל העליון דולק לחום מקסימלי. צורבים את הפלפלים כ-20 דקות, עד שהקליפה משחירה חלקית והפלפל מתרכך. 4 מוציאים לכלי פלסטיק, סוגרים עם מכסה ומצננים כחצי שעה. מסירים את הקליפה מהפלפלים וחותכים אותם לרצועות דקות. שומרים חצי מהפלפל האדום במקרר לארוחת הערב של מחר. 5 מערבבים את כל חומרי הסלט. >> רוצים לנסות את אתגר האוכל הבריא? הנה כל המתכונים שאתם צריכים ל-10 ימים |