1 מכינים את השניצלונים: מערבבים קוואקר, פיסטוקים ומלח בקערה. בקערה נפרדת טורפים ביצה. טובלים את עיגולי הגבינה בתערובת הקוואקר, אחר כך בביצה ושוב בתערובת.
2 מחממים מחבת על להבה בינונית עם שמן קנולה בגובה 1 ס"מ. מטגנים את השניצלונים כדקה-שתיים מכל צד, עד להזהבה. מעבירים לנייר סופג.
3 מכינים את הסלט ומגישים: קורעים את עלי החסה ומניחים בקערה. מערבבים היטב את חומרי הרוטב, יוצקים על הסלט ומערבבים. מפזרים שניצלוני גבינת עזים ומגישים מיד.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!