מתכון לשקשוקה קלאסיתשקשוקה קלאסית עם טעמים חזקים, בלי תוספות מיותרות. הקפידו על רכיבים טריים וטובים, עקבו אחרי ההוראות ותקבלו את אחת השקשוקות הכי טעימות שאי פעם טעמתם![]()
צילום: Olga Nayashkova, ShutterStock
|
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים. 2 חורצים X בתחתית העגבניות וחולטים זמן קצר בכדי שיהיה ניתן לקלפן בקלות. 3 קוצצים את העגבניות הקלופות. ![]() ![]() 4 מחממים מחבת או סיר נמוך, מוסיפים את שמן הזית. 5 מוסיפים את פרוסות הפלפל עד שעולה ריח של פלפל באוויר. 6 מוסיפים את השום ומיד אחריו את העגבניות הקלופות והקצוצות יחד עם המלח. מבשלים כ-7 דקות. 7 מביאים לרתיחה את רוטב העגבניות ונותנים לו להתבשל על אש גבוהה. רגע לפני שהנוזלים מאיימים לעזוב את הרוטב מוסיפים פנימה 4 ביצים. לא מכסים. 8 השקשוקה מוכנה ברגע שהחלבון מתקרש והחלמון מתקשה על פי טעמכם (נוזלי יותר או פחות). הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|