1 מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים.
2 חורצים X בתחתית העגבניות וחולטים זמן קצר בכדי שיהיה ניתן לקלפן בקלות.
3 קוצצים את העגבניות הקלופות.
שקשוקה. כמה שיותר סוגי עגבניות יותר טוב | צילום:
Alesia.Bierliezova, ShutterStock
חוץ מעגבניות וזמן לא צריך כמעט כלום. שקשוקה | צילום:
Alesia.Bierliezova, ShutterStock
4 מחממים מחבת או סיר נמוך, מוסיפים את שמן הזית.
5 מוסיפים את פרוסות הפלפל עד שעולה ריח של פלפל באוויר.
6 מוסיפים את השום ומיד אחריו את העגבניות הקלופות והקצוצות יחד עם המלח. מבשלים כ-7 דקות.
7 מביאים לרתיחה את רוטב העגבניות ונותנים לו להתבשל על אש גבוהה. רגע לפני שהנוזלים מאיימים לעזוב את הרוטב מוסיפים פנימה 4 ביצים. לא מכסים.
8 השקשוקה מוכנה ברגע שהחלבון מתקרש והחלמון מתקשה על פי טעמכם (נוזלי יותר או פחות).
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!