1 מכינים את הרוטב: חולטים קלות את העגבניות במים רותחים, מקלפים, מוציאים את הגרעינים וחותכים את בשר העגבנייה לקוביות.
2 מחממים במחבת את השמן, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא הופך שקוף. מוסיפים את העגבניות, השום והבזיליקום, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים תוך כדי ערבוב עוד 2 דקות. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים עוד 3-5 דקות.
3 בסיר עם מים רותחים מומלחים קלות מבשלים את הפסטה עד שהיא אל דנטה. מסננים היטב.
4 טורפים את הביצים בקערה גדולה ומערבבים עם הקוטג'. מוסיפים את הקמח, 1/4 כוס פרמזן, הפסטה והרוטב, מתבלים ומערבבים.
5 יוצקים לתבנית משומנת קלות, מפזרים מעל עוד 1/4 כוס פרמזן מגוררת ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות) למשך כ-25 דקות, או עד שמזהיב מלמעלה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!