לא אוהב אוהב
תודה שהצבעת!
1 גזר
1 קוצצים את כל הירקות, מטגנים קלות, מוסיפים את העדשים ואת מח העצם. ממליחים ומפלפלים.
2 מבשלים את הביצה במשך 7 דקות ב-70 מעלות בתוך יין פורט, עד למצב שבו כשבוצעים את הביצה החלמון נוזל.
3 מניחים את חזה האווז על הפלנצ'ה בצד של השומן וצורבים אותו היטב. מפלפלים וממליחים.
4 פורסים את החזה דק ומגישים מניפה של אווז, חופן עדשים ואת הביצה בראשם.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים
פתח הכל סגור הכל