1 בקערה עמוקה טורפים את הביצים, המלח והמים לתערובת אחידה. 2. מוסיפים את הקמח בהדרגה ליצירת בלילה סמיכה למדי. מערבבים עד שלא נשארים גושים. הבלילה צריכה להיות סמיכה, אבל לנזול בכבדות מהכף. 3. מחממים מים בסיר עמוק. 4. מניחים פומפיה עם חורים גדולים על דפנות הסיר ויוצרים מעין גשר. יוצקים בעדינות מעט מהבלילה על הפומפיה, ובעזרת מרית מגליצי'ם או מורחים אותה הלוך ושוב על פני המסננת. הבלילה זולגת דרך החורים היישר את המים הרותחים. מבשלים שתים שלוש דקות, מסננים. ככה עושים עם כל הכמות. מסננים ושוטפים במים קרים. 5. להגשה: מחממים מעט חמאה או שומן אווז (2-3 כפות) בסיר, וכשהשומן חם מוסיפים את הנוקדלי, מטגנים תוך ערבוב במשך דקה או שתיים.