המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 קוצצים את הבצל ופורסים את הכרישה לעיגולים דקים יחסית. 2 מטגנים במעט שמן זית עד שהבצל נהיה שקוף. 3 מוסיפים את הדלעת למחבת, מוסיפים גם את הסוכר החום ומערבבים. 4 ממשיכים לטגן על אש קטנה עד שהדלעת מתחילה להתרכך, תוך ערבוב מדי פעם. 5 בינתיים מבשלים את הניוקי במים רותחים עד שהם צפים על פני המים. 6 כאשר חתיכות הדלעת טיפה מתרככות מוסיפים את חלב הקוקוס ואגוז המוסקט ומערבבים. 7 כשהניוקי מוכנים מעבירים אותם לרוטב, מערבבים, מוסיפים מלח ופלפל ומניחים להתבשל עוד כ-2 דקות על אש קטנה. נטע בירן היא דיאטנית במועדון הולמס פלייס גבעתיים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |