אני לא נוהגת ללכת עם הילדים לסופר יותר מדי, זה מתכון בטוח למריבות איתם, אבל מדי פעם אין ברירה.
המצרכים :
אפשרויות לתיבול:
אופן ההכנה:1 עורמים את הטורטיות בערימה וחותכים אותן למשולשים (כמו פיצה) או לצורות עם חותכני עוגיות. חותכים למשולשים | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל2 מברישים את הטורטיות בשמן זית (אם יש בבית מיכל תרסיס - ממלאים בשמן זית ומשפריצים עליהן). 3 מפזרים מלמעלה תבלינים שאוהבים ושולחים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות ל-5-6 דקות. * אפשר להגיש עם מטבל כמו גבינה לבנה, לאבנה, ממרח אבוקדו ועוד. *בתמונות: המשולשים עשויות מטורטיות לבנות והכוכבים עשויים מטורטיות מקמח מלא. זאת הגרסה של הטורטיות הלבנות | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכלבקרו בבלוג של שרית - Misspetel >> בפעם הקודמת הכנו תפוחי אדמה ממולאים>> רוצים לשפר את הזיכרון? תאכלו שוקולד |