1 מבשלים את הקישואים במים רותחים כ-5 דקות. במקביל, מבשלים את שתי כוסות האורז במים רותחים עם מלח ואגוז מוסקט למשך כ-10 דקות. מניחים הכל בצד.
2 מטגנים בסיר את הבצל. אחרי כ-3 דקות מוסיפים את השום ואת העגבניות, מערבבים, מתבלים ומוסיפים חצי כוס מים. מבשלים על אש נמוכה ובינתיים ממלאים את הקישואים.
3 מפזרים על האורז 150 גרם פרמזן. ממלאים את הקישואים ומבשלים בסיר עם הרוטב על אש נמוכה כ-30-35 דקות (אם יש לכם סיר מתאים, אפשר להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות). בודקים בעזרת מזלג אם הקישואים רכים.
4 פותחים את המכסה ומפזרים את 50 גרם הפרמזן הנותרים. מגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!