1מחממים תנור לחום של 180 מעלות. 2.בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים פרט לחלב. מוסיפים את החלב ומערבבים עם כף. בתחילה יראה שצריך להוסיף עוד חלב, אבל לא צריך. לא יווצר ממש בצק- אלא יותר תערובת פירורית. מחלקים אותה ל-3 חלקים. 3.מניחים נייר אפייה על משטח עבודה , עליו 1/3 מהבצק ומעל עוד נייר אפייה. באמצעות מערוך מרדדים את הבצק הכי דק שניתן- האידאלי שיתפשט כמעט לקצוות הנייר. מסירים את החלק העליון של נייר האפיה (הכי נוח זה להסיר מחצית מצד אחד ואז את החצי מהקצה השני). 4.אופים במשך 10 דקות. מתחילים לבדוק לאחר 5 דקות - החלקים הדקיקים ביותר יהיו הראשונים להשחים. המטרה ליצור יריעה ענקית של ברנפלקס. 5.חוזרים על הפעולה עם 2 חלקי הבצק הנותרים. מצננים לחלוטין את כל המגשים. מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות, שוברים את היריעה לצורות קורנפלקס קטנטנות, בגודל נגיסה, ואופים עוד 20 דקות. 6.בפוטנציאל – מחזיק שבועיים.