1 קולפים את תפוחי האדמה והבצל ומגררים על פומפייה דקה.
2 מניחים במסננת לכחצי שעה. סוחטים היטב ומכניסים לקערה.
3 קוצצים דק את הפטרוזיליה ומוסיפים לקערה. מוסיפים את הביצים, הקמח והתבלינים ומערבבים היטב.
4 מחממים במחבת שמן קנולה בגובה סנטימטר. כשהשמן חם מניחים בזהירות לביבות מהתערובת בעזרת 2 כפות ומשטחים קלות. מטגנים 3-4 דקות מכל צד עד לקבלת צבע חום-זהוב. מעבירים לנייר סופג.
* מומלץ להגיש בארוחת בוקר עיראקית יחד עם חצילים מטוגנים, ביצים חומות, סלט טרי, פיתות חמות, טחינה ועמבה.