ברקוקשמי אמר שקוסקוס חייב להיות מצוות למרק או למנה מלוחה? ברקוקש זו דייסת קוסקוס מתוקה וחלבית שתעשה לכם שמח בלב, וזו הגרסה של ברק אהרוני למעדן הטעים הזה
צילום: אפיק גבאי, אוכל עם ברק
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מרתיחים את החלב עם החלב הממותק, קורט מלח, קינמון וגרידת תפוז. 2 מוסיפים את הקוסקוס תוך כדי ערבוב, וממשיכים לערבב עד שהתערובת מסמיכה. 3 מורידים מהאש מוסיפים קוביות חמאה קרות ומערבבים. מכסים במגבת ל-10 דקות צינון. 4 מפרידים את התערובת לגושים גסים בעזרת מזלג. 5 קוצצים מעט את המשמשים והאגוזים, מוסיפים לברקוקש יחד עם שאר הפירות היבשים, ומערבבים. 6 מגישים על מעט יוגורט בצלחת וטורפים. >> לכל המתכונים של אוכל עם ברק>> חם מהתנור: עוגיות ג'ינג'ר ומייפל |