1 מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בניר אפייה משומן.
2 פורסים את הבצל לפרוסות בעובי 1.5 ס"מ ומניחים אותן בקערה עם מים.
3 מכינים 3 קערות: בקערה בינונית מערבבים קמח, מלח ופלפל שחור. בקערה נפרדת טורפים את החלבונים והמיונז, ושופכים את פירורי הלחם לקערה השלישית.
4 מוציאים בנפרד כל טבעת בצל מהמים, מנערים אותה לייבוש וטובלים מיד בתערובת הקמח כך שתהיה מצופה לחלוטין. לאחר מכן טובלים את טבעת הבצל בתערובת הביצים ומעבירים מיד לפירורי הלחם. מוודאים שהטבעת מצופה לחלוטין ומניחים בתבנית. ממשיכים כך עם יתרת טבעות הבצל.
5 אופים את הטבעות 10 דקות, הופכים צד ואופים 5 דקות נוספות.
6 מגישים חם לצד כל מטבל שאוהבים.
>> בשבוע שעבר הכנו כאן חביתה משודרג
>> והנה מתכון לרוגלך שוקולד-חמאה חלומיים