מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
שונות

ערמונים קלויים בתנור

אם כבר יש לנו קאמבק חורפי מפואר שהקור בחוץ מצליח להקפיא את העצמות, מתמסרים עד הסוף לאווירה, משחקים אותה אירופאים וקולים בתנור בבית ערמונים (כי למי יש קמין?). איזה נשנוש נדיר וכיפי, חו"ל בסלון

|mako| פורסם06:30

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • קילו ערמונים
  • חופן מלח גס

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות.

2חורצים על כל ערמון צורת איקס בעזרת סכין (כדי שהם לא יתפוצצו באפייה).

3מניחים את הערמונים החרוצים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה, מפזרים מלח גס ואופים במשך 20-30 דקות עד שהקליפה מתחילה להתפרק מהערמונים. במהלך האפייה הופכים את הערמונים לפחות פעם אחת כדי לוודא אפייה אחידה.

4ממתינים 5 דקות שהערמונים מעט יתקררו, מקלפים בעדינות וזוללים.

ערמונים קלוייםערמונים קלויים|צילום: יעל קצב, mako אוכל

לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב

או בטיקטוקהמהמם שלה

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il