1 קולפים את תפוח האדמה ופורסים דק, מחממים תנור על גריל 200 מעלות. 2. מחממים שמן במחבת בינונית בעלת ידיות מתכת (אפשר לעטוף ידיות פלסטיק בנייר כסף) ומפזרים את פרוסות תפוחי האדמה באופן אחיד. מטגנים כ-5 דקות על אש נמוכה. 3. בינתיים קוצצים את העגבנייה לקוביות. טורפים בכלי גדול את הביצים יחד עם קוביות העגבנייה וכמעט כל הגבינה הצהובה המגוררת. ממליחים, מפלפלים ומוזגים על תפוחי האדמה. 4. מטגנים עד ששולי החביתה משחימים. 5. מפזרים פירורי לחם ואת יתר הגבינה, ומעבירים לתנור ל-5 דקות, עד שפירורי הלחם מזהיבים. מגישים חם.